Het KidsClubCambuur-lidmaatschap

De KidsClub van SC Cambuur is een fanclub speciaal opgericht voor de jongste fans van SC Cambuur. Als lid van de KidsClub groei je op met je favoriete club en sta je dicht bij jouw Cambuur-helden!

Wat kun je verwachten als lid van de KidsClub?

Voor € 15,- per seizoen ben je lid van de KidsClub en voor een half seizoen (vanaf 1 januari) betaal je € 7,50. Daarnaast krijg je als lid ook een aantal mooie extraatjes.

Je ontvangt bij aanmelding een superleuk SC Cambuur verrassingscadeau. Verder krijg je je eigen KidsClub Cambuur Clubkaart, waarmee je kaartjes voor wedstrijden kunt halen.

Twee keer per jaar ontvang je het KidsClub magazine bij jou thuis. Daar vind je allemaal leuke weetjes over de spelers van SC Cambuur, een mooie poster, heel veel foto’s en leuke aanbiedingen speciaal voor jou!

Ook zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen. Zo is er een persconferentie, waar je spelers alles kunt vragen wat je altijd al wilde weten, komt Sinterklaas ieder jaar langs in het Cambuur Stadion, kun je een training bezoeken, is er een Meet & Greet met de spelers, kun je je opgeven voor de line-up en zijn er nog veel meer leuke dingen!

Op je verjaardag krijg je van Camigo een speciale felicitatie op je verjaardag, en kun je ook nog eens je verjaardagsfeestje in het stadion vieren!

Ben je al helemaal enthousiast? Meld je dan nu aan als KidsClub-lid via het inschrijfformulier!

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154