Verjaardagsfeestje

Ben jij binnenkort jarig? En wil je een onvergetelijk feestje vieren? Vier dan jouw kinderfeestje bij SC Cambuur in het Cambuur Stadion!

Speciaal voor onze KidsClub-leden is het mogelijk om zijn of haar verjaardagsfeestje in het Cambuur Stadion te vieren. Tijdens dit unieke feestje krijgen de kinderen een uniek kijkje in het stadion en mogen ze als echte voetballers voetballen op het veld. Natuurlijk beginnen we het feestje met een gebakje, samen zingen voor de jarige en het geven van cadeautjes.

Het verjaardagsfeestje-arrangement bevat het volgende:

  • Persoonlijke ontvangst bij SC Cambuur
  • Gebakje + drinken
  • Eén Cambuur cadeau voor de jarige
  • Goodiebag voor alle kinderen
  • Speurtocht rondleiding door het stadion
  • Voetbalactiviteiten op het veld (graag sportkleding meenemen)

 

Bij een verjaardagsfeestje dienen minimaal één en maximaal twee ouders/verzorgers aanwezig te zijn.
Een verjaardagsfeestje duurt +/- 1 uur en 45 minuten.

Prijzen en voorwaarden
Een feestje is exclusief voor KidsClub-leden en de groep bestaat uit minimaal acht kinderen, inclusief de jarige. De kosten van een feestje zijn €15,- per kind (de begeleiding is gratis). De jarige dient lid te zijn van de Cambuur KidsClub. Kinderen die uitgenodigd worden hoeven dit nier perse lid te zijn van de Kidsclub.

Een verjaardagsfeestje wordt georganiseerd op aanvraag en in overleg met SC Cambuur. Samen bepalen we de datum en het tijdstip.

Kortom: wil je een unieke en sportieve feestmiddag beleven? Reserveer dan snel! Voor reserveringen en informatie kun je contact opnemen met de club via de telefoon (058-2963300) of mail naar info@kidsclubcambuur.nl.

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154