Feestje SC Cambuur – FC Groningen

SC Cambuur – FC Groningen

De dag begon al mooi, het was een prachtige dag en Cambuur begon goed. In de 9e minuut kwam Martijn Barto met de openingscore 1-0 voor SC Cambuur, wat een sfeer! Niet heel veel later scoort Martijn Barto nog een keer wat een actie! Eindelijk Cambuur voetbalt geweldig en de overwinning hangt in de lucht! Na de rust komt de eerste tegen doelpunt, jammer maar we hebben nog 40 minuten te gaan. Dan komt er een hele mooie actie vanuit Cambuur en kopt Wessel Dammers de bal tegen het borst van Martijn Barto en die vindt het goal! Een hatrick voor Martijn Barto! Tot de grensrechter aangaf dat het buitenspel was! Even dacht het hele stadion dat de overwinning binnen was maar helaas! Niet veel later valt er een tegendoelpunt, extra zuur! Uiteindelijk kon Cambuur het verschil niet echt meer maken, maar had nog wel een paar hele mooie acties!