Feestjes SC Cambuur – N.E.C.

Afgelopen zaterdag had SC Cambuur zijn laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Cambuur had al een tijd niet gewonnen, maar de feestjes hadden er zin in. Alsof ze een voorgevoel hadden. Eerst zijn ze naar de MCDonald’s geweest om daar eerst een hapje te eten. Om vervolgens naar het Cambuur stadion te gaan. Het begon steeds harder te regenen en het was echt slecht weer, maar we gaan ervoor!

De wedstrijd begon matig en de regen waaide zo de oost- tribune in! Met rust stond het 1-1 en Cambuur was duidelijk de betere ploeg. In de tweede helft begon Cambuur erg sterk en maakte al snel de 2-1 en in de 66e minuut werd de beslissende 3-1 gescoord! Wat een wedstrijd! Eindelijk de eerste overwinning!