Keepersdag 3 maart a.s.

Is keepen jouw grote passie en ben je tussen de 8 en 14 jaar oud? Lijkt het jou bovendien leuk om te trainen onder leiding van profkeepers in het Cambuur Stadion? Dan is dit je kans!

SC Cambuur organiseert namelijk regelmatig Talentendagen om jonge voetballers uit de regio de kans te bieden om te trainen in het Cambuur Stadion en om talent voor de jeugdopleiding te scouten. Hierbij mochten keepers altijd wel meedoen, maar kregen ze geen specifieke keeperstraining. En dat moet hoognodig veranderen, vindt ook onze doelman Harm Zeinstra!

Daarom organiseert SC Cambuur in samenwerking met ‘Keepen met een Doel’, het bedrijf van Harm, op donderdag 3 maart (in de Voorjaarsvakantie) een speciale Keepersdag in het stadion! Deze dag zal onder leiding staan van Harm Zeinstra en daarnaast zullen ook andere professionele keepers en trainers van de partij zijn.

De Keepersdag begint om 13.00 uur en is rond de klok van 15.30 uur afgelopen. Keepers tussen de 8 en 14 jaar oud kunnen zich aanmelden voor slechts € 5,-.

Klik hier om je aan te melden voor de keepersdag!

poster keepersdag

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154