KidsClub Cambuur Clinic op woensdag 10 mei!

Net zoals tijdens het seizoen 2021/2022 organiseren we op woensdag 10 mei aanstaande weer een te gekke KidsClub Cambuur Clinic op het veld van het Cambuur Stadion! Deze voetbalclinic, welke ditmaal wordt georganiseerd in samenwerking met de deelnemers van de Cambuur Dreamschool (een project van de Stichting Cambuur Verbindt), is voor alle KidsClub-leden in de leeftijd van vier tot en met tien jaar oud.

De KidsClub Clinic wordt gehouden van 15.00 tot 17.00 uur stipt en de inloop is ditmaal vanaf 14.45 uur via de hoofdingang. De deelname is natuurlijk weer gratis, al is aanmelden van tevoren wel noodzakelijk. Dit kan tot en met vrijdag 5 mei door een mail te sturen naar info@kidsclubcambuur.nl (vergeet niet je naam en leeftijd door te geven). Er is ditmaal plek voor maximaal zestig deelnemers.

Ouders en begeleiders zijn ditmaal ook van harte welkom als toeschouwer en kunnen op de West-tribune van het Cambuur Stadion plaatsnemen. Voor de deelnemers aan de KidsClub Clinic wordt er daarnaast ook uiteraard weer voor wat lekkers en een drankje gezorgd. Kom jij ook gezellig meedoen?

Namens Camigo, graag tot woensdag 10 mei bij de KidsClub Cambuur Clinic!

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154