Kom tien weken trainen in het stadion tijdens de SC Cambuur Techniektrainingen!

Ook dit najaar organiseren we weer de SC Cambuur Techniektrainingen in het Cambuur Stadion, waarbij jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar gedurende tien weken op zondagochtend hun voetbalvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. De eerste training van de najaarscyclus staat gepland voor zondag 2 oktober en het goede nieuws daarbij is dat er voor voetballers en voetbalsters die ook graag mee willen doen nog een aantal plekken vrij zijn.

De SC Cambuur Techniektrainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers (uit de jeugdopleiding van SC Cambuur). De focus tijdens de trainingen ligt daarbij op het beter worden op een uitdagende en plezierige manier en hierbij wordt getraind binnen drie thema’s: techniek, aanvallen en omschakelen.

Wat kun je bij deelname aan de SC Cambuur Techniektrainingen precies verwachten?

  • Tien trainingen van 75 minuten op zondagochtend
  • Trainen in het Cambuur Stadion
  • Inclusief een vernieuwd SC Cambuur Techniektrainingen tenue
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden
  • Training van gediplomeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Kom jij je als voetballer/voetbalster ontwikkelen bij SC Cambuur?
Voor meer informatie of om aan te melden, ga naar: www.cambuur.nl/techniektrainingen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen via voetbalkampen@cambuur.nl. Bij het aanmelden geldt het principe vol is vol.

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154