Kom in 2024 naar de SC Cambuur Voetbalkampen/Techniektrainingen

Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar en helemaal gek van voetbal en SC Cambuur in het bijzonder? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ook in 2024 komen we namelijk weer naar diverse locaties in Leeuwarden en omliggende regio toe met de SC Cambuur Voetbalkampen! Net zoals dit jaar vindt het allereerste kamp van 2024 in de voorjaarsvakantie weer in het Cambuur Stadion plaats, namelijk op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari van 9.00 tot 15.00 uur.

Tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen staat een gevarieerd programma centraal, bestaande uit verschillende techniek-, partij-, en spelvormen. Naast het programma op het veld staan er ook weer een aantal leuke geel-blauwe activiteiten op het programma, waaronder een nieuwe SC Cambuur Voetbalquiz.

Wat kun je als deelnemer aan dit SC Cambuur Voetbalkamp allemaal verwachten?

  • Twee dagen lang voetbalplezier
  • Een compleet SC Cambuur Voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Dagelijks een gezonde lunch, tussendoortjes en drinken
  • Een afwisselend en leuk voetbal- en animatieprogramma
  • Begeleiding van gekwalificeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Kosten en inschrijven
De kosten voor deelname aan dit SC Cambuur Voetbalkamp bedragen € 149,-. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.cambuur.nl/voetbalkampen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een mail sturen.

————————————————–

SC Cambuur Techniektrainingen
Liever gedurende tien weken op rij iedere zondagochtend jouw voetbalvaardigheden nog verder ontwikkelen? Ook dat kan in het kalenderjaar 2024 weer! Vanaf zondag 10 maart aanstaande wordt er in het Cambuur Stadion namelijk weer een nieuwe cyclus van de SC Cambuur Techniektrainingen georganiseerd.

De SC Cambuur Techniektrainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en ook gediplomeerde jeugdtrainers (uit de jeugdopleiding van SC Cambuur). De focus tijdens de trainingen ligt daarbij op het beter worden op een uitdagende en plezierige manier en hierbij wordt getraind binnen drie thema’s: techniek, aanvallen en omschakelen.

Wat kun je als deelnemer aan de SC Cambuur Techniektrainingen allemaal verwachten?

  • Tien trainingen van 75 minuten op zondagochtend
  • Trainen in het Cambuur Stadion
  • Een compleet SC Cambuur Techniektrainingen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden
  • Training van gekwalificeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Kom jij je als voetballer/voetbalster ontwikkelen bij SC Cambuur?
De kosten voor deelname aan de SC Cambuur Techniektrainingen bedragen € 199,- Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.cambuur.nl/techniektrainingen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je een mail sturen.

Graag tot in 2024 bij de SC Cambuur Voetbalkampen én/of Techniektrainingen!

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154