Kom naar de Familiedag rondom SC Cambuur – FC Eindhoven

Op Tweede Paasdag (maandag 2 april) speelt SC Cambuur eindelijk weer eens een wedstrijd in de middag! Om 14.30 uur wordt er dan afgetrapt in het Cambuur Stadion voor het duel tegen FC Eindhoven.

Een ideaal tijdstip om er met hele gezin op uit te trekken voor een middagje Cambuur en het mooie is dat er allemaal speciale Kids-activiteiten zijn rondom de wedstrijd!

SC Cambuur – FC Eindhoven
Maandag 2 april, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Zo is er een heuse Paaslunch (vanaf 13.00 uur), zijn er allemaal spelletjes achter de Oost-tribune en na afloop mag je het hoofdveld op om een clinic te volgen bij de spelers van Cambuur onder 17!

Omdat uitjes met het hele gezin al duur genoeg zijn, hebben we er ook nog eens een speciale Familiedag-aanbieding van gemaakt.

2 kaarten voor € 15
3 kaarten voor € 20
4 kaarten voor € 25
5 kaarten voor € 27,50
(als je meer dan 5 kaarten besteld komt er per extra kaartje € 2,50 bij)

Gebruik maken van de actie kan door een mail te sturen naar info@kidsclubcambuur.nl met daarin je naam en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Hierna krijg je van ons een mail met alle praktische informatie.

Trommel dus snel je familie en/of je vriendjes en vriendinnetjes op (ook als ze nog geen lid zijn) en zorg dat je er bij bent! Voor deze actie geldt op=op.
Graag tot dan!Volg SC Cambuur

663
5784
34.154