Line-up KidsClub seizoen 2016/2017

Ook in seizoen 2016/2017 kun je je weer voor veel line-up’s aanmelden.
Nieuw dit seizoen is dat er wedstrijden tussen zitten waarvoor je je alleen kunt aanmelden als mascotte (de kinderen die met de scheidsrechter en de grensrechters het veld op lopen).

Ook kunnen we niet meer elke uitwedstrijd een line-up verzorgen.

Des te spannender is het om te zien of jij wordt uitgekozen om mee te lopen met een speler, een assistent scheidsrechter of de scheidsrechter van de wedstrijd.

De eerste line-up waarvoor je je aan kunt melden is tijdens de wedstrijd SC Cambuur – Jong PSV op vrijdag 12 augustus. Deze activiteit gaat open voor aanmelding op 25 juli a.s. dus houd de website goed in de gaten!

Hoe werkt het ook alweer?

Ongeveer 11 dagen voor de wedstrijd (vaak op maandag) gaat de activiteit open, je kunt je dan aanmelden. De activiteit kun je vinden onder het kopje “wat gaan we doen” op onze de kidsclubwebsite.

Let op dat je wel goed in je agenda kijkt of je ook echt kunt meedoen aan de activiteit voordat je je aanmeld. Zo hoeven we niet onnodig andere kindjes teleur te stellen.

Ongeveer 4 dagen voor de wedstrijd sluit de activiteit en kun je je niet meer aanmelden. Als jij bent uitgeloot ontvang je die dag of de dag erna een uitnodiging per e-mail om mee te doen. Dus zorg ervoor dat jouw e-mailadres goed is ingevuld.
Krijg je geen e-mail? Niet getreurd, bij een volgende wedstrijd waar we line-uppers of mascottes zoeken kun je je gewoon weer opnieuw aanmelden op dezelfde manier.

We hopen dat je ook dit seizoen weer meedoet aan de line-up’s en dan maken we er een leuke voetbalavond van!

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154