Meet en Greet 19 oktober

Op woensdag 19 september is het eindelijk weer zover! De jaarlijkse Meet en Greet met de Spelers en Technische Staf staat weer op het programma!
Vanaf vrijdag 7 oktober kunnen alle kidsclubleden tussen 5 en 15 jaar zich opgeven voor de Meet & Greet. Aanmelden kan onder het kopje “wat gaan we doen” .

Wie: exclusief voor Kidsclubleden tussen de 5 en 15 jaar (je papa of mama kan gedurende de activiteit wachten in de BusinessClub of ze kunnen je om 15.15 uur weer komen halen bij de hoofdingang van het Cambuurstadion)
Waar: het Cambuurstadion
Wanneer: woensdag 19 oktober van 13:00 tot 15:15 uur

Wees op tijd met het aanmelden voor de Meet&Greet, want vol=vol.

En om het nog leuker te maken; op die dag is ook nog eens de talentendag van SC Cambuur en een Merchandise stuntverkoop in de Business club. Kijk voor meer informatie over de talentendag of om je aan te melden op http://cambuur.nl/nieuws/schrijf-nu-talentendag-sc-cambuur/
Als je je wilt aanmelden voor de Meet en Greet maar je ook al deelneemt aan de talentendag, geef dit dan aan bij het kopje “bericht/bijzonderheden”, dan zorgen we ervoor dat je wordt ingedeeld bij de tweede groep van de talentendag en kun je gewoon met beide activiteiten meedoen.
Doe je niet mee aan bovenstaande activiteiten maar wil je wel graag een kijkje komen nemen bij de stuntverkoop? Je bent van harte welkom! Vanaf 13.00 uur kun je via kassaplein naar de Business Club op de eerste etage om een kijkje te nemen bij de merchandise artikelen die we in de uitverkoop hebben speciaal voor jullie.

We kijken uit naar jouw aanmelding!

meet-en-greet-front-bericht

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154