Stap in de schoenen van Santa voor het goede doel!

Op zaterdagmiddag 23 december a.s. vindt alweer de vijfde editie plaats van de Santa Run in Leeuwarden. Dat betekent feest!
Deelname is voor jou helemaal gratis en per aanmelding via KidsClubCambuur doneert Stichting Cambuur Verbindt ook nog eens 2,50 aan Stichting Spelen en Sporten.

De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad. Deelnemen is pret voor jong en oud en bovendien gaat de opbrengst naar Stichting Spelen en Sporten.

Als KidsClubCambuur willen we met een KidsClub-team gaan deelnemen aan deze geweldige run.

Dus ben je lid van KidsClubCambuur stap dan in de schoenen van Santa en meld je aan voor deze run via https://www.kidsclubcambuur.nl/activiteit/santa-run-zaterdag-23-december/

Je papa of mama mag ook meedoen en kan zich aanmelden via https://leeuwarden.rotarysantarun.nl/inschrijven/ . De kosten hiervoor zijn € 12,50.
Hiervoor krijgt je papa of mama ook zo’n knotsgek knalrood Santa pak die jij ook krijgt.

Het programma van die dag ziet er als volgt uit:
12.45 uur Ontvangst bij De Harmonie, hier staat een begeleider van KidsClubCambuur jou op te wachten en ontvang jij je eigen Santa pak.
13.30 uur Warming up met alle deelnemers van de Santa run op het Zaailand
14.00 uur Start Santa run.

Na afloop van de run wacht de begeleider van KidsClubCambuur je weer op bij het eindpunt met een supertof Cambuurpresentje en kun je je volop storten op de afterparty in De Harmonie.

Voor meer informatie kijk op https://leeuwarden.rotarysantarun.nl/

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154