We hebben een winnaar!

Afgelopen 2 weken konden de deelnemers van de Keepersdag (18 oktober) een verslag van deze dag aanleveren bij KidsClubCambuur.
Het beste/mooiste/leukste verslag wordt geplaatst op de website van KidsClubCambuur en uiteraard valt er ook een super toffe prijs mee te winnen.
We hebben inmiddels een Winnaar! Jordan de Groot, je hebt inmiddels een berichtje in je mailbox en jij mag binnenkort jouw supertoffe prijs komen halen in het Cambuurstadion.

Lees hieronder Jordan’s Keepersdag-verslag!

Keepersdag Keepen met een Doel

Eindelijk was het zover!! Ik had zoveel zin in de keepersclinic van Keepen met een Doel. Om half 2 ging ik van huis met mijn oma. Om 2 uur was ik bij het stadion. Beetje spanning maar dat is niet erg. Ik ben een groot fan van Harm Zeinstra en Cambuur natuurlijk. Toen ik daar kwam moest ik mij eerst inschrijven bij een tafeltje. We kregen daar een mooi t-shirt met een rugnummer. Aan het rugnummer konden ze zien wie we waren zodat ze op konden schrijven waar we goed in waren. Om misschien gescout te worden. En toen kregen we te horen bij wie we in het groepje zaten en ik zat in een leuk groepje. En we begonnen bij de training. Dat je de bal uit de lucht moest plukken en duiken. Ik kon er heel veel kinderen want die keepen ook bij de keeperschool Hardegrijp van Rene Topma. Je moest om de zoveel minuten wisselen dan moesten we naar een ander groepje. Alle onderdelen waren echt super leuk. Ik heb 8 onderdelen gehad. Het leukste onderdeel vond ik het 1 tegen 1 duel. En ik zat bij zes kinderen. Halverwege de middag kregen we allemaal een bekertje drinken. Na ongeveer 2 uren trainen moesten we naar de middencirkel. Harm Zeinstra vertelde dat we in het gele vak moesten zitten op de tribune. En toen hebben we een selfie gemaakt met alle deelnemers van de clinic. En toen gingen we allemaal van groepje naar groepje naar binnen en daar kregen we een goody-bag met allemaal leuke dingen van Cambuur. Toen we die hadden gekregen was de middag afgelopen. O ja, we kregen allemaal ook nog een certificaat mee naar huis. Daar ben ik super blij mee. Ook ben ik nog even op de foto geweest met Camigo. En daarna gingen we naar huis. Ik vond het een hele leuke, gezellige maar vooral leerzame middag. Alleen een beetje jammer van het weer want het regende soms heel hard. Maar ik als echte keeper geeft daar niks om. Dus de volgende keer doe ik zeker weer mee aan de keepersdag van Keepen met een Doel. Harm Zeinstra en trainers heel erg bedankt voor deze middag!!!

Groetjes Jordan de Groot

Volg SC Cambuur

663
5784
34.154